UPDATE: Potrivit site-ului știripesurse.ro, fostul ministru al Fondurilor Europene şi al Finanţelor, senatorul de Buzău, Eugen Teodorovici, a vorbit despre prezența numelui său în dosarul în care deputații Mădălin Voicu și Nicolae Păun sunt urmăriți penal. Eugen Teodorovici a declarat că, în timpul mandatelor sale, a vorbit cu zeci de parlamentari și primari din toate partidele politice însă, așa cum au venit la el în birou, tot așa au și plecat cu toții.
”Nu cred că cineva își poate închipui că eu în trei ani de mandat să fi făcut și altceva decât ce spune legea. Nu am niciun fel de emoție, niciun fel de amestec”, a spus Eugen Teodorovici laAntena 3.

Președintele Fiscului a fost demis de premier din cauza acuzațiilor de corupție pe care i le aduc procurorii. DNA îl acuză pe Gelu Diaconu că i-ar fi ajutat pe deputaţii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun să deturneze sase milioane de euro, bani europeni destinaţi integrării sociale a romilor. În interceptările din dosar apare și numele fostului ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, senator de Buzău. Dezvăluirea a făcut-o chiar Mădălin Voicu, după ce și-a studiat dosarul la Comisia Juridică din Camera Deputaților. Parlamentarul recunoaște că a avut o convorbire cu Teodorovici, în care îl ruga să îl primească la discuții pe Nicolae Păun.
Mădălin Voicu spune că însă că interceptările din dosar sunt „banale””.
„Foarte frumoase, stereo cred că sunt, interceptări ciudate. Probabil că intervențiile mele erau legate de un telefon dat lui Teodorovici, rugând să-l primească pe Păun, nu mergând eu acolo. N-am făcut intervenții, n-am băgat pile”, spune Mădălin Voicu, deputat PSD.
Mădălin Voicu susţine că nu ştie ce au discutat Nicolae Păun şi Eugen Teodorovici.
Deputaţii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu sunt acuzaţi de trafic de influenţă, deturnare de fonduri europene şi spălare de bani. DNA cere Camerei Deputaţilor aviz pentru reţinerea şi eventuala lor arestare, iar dosarul trimis de procurori la Parlament are 19 volume şi peste 4.800 de pagini. Comisia Juridică are termen până luni să prezinte plenului un raport.

1 COMENTARIU

  1. […] UPDATE: Potrivit site-ului știripesurse.ro, fostul ministru al Fondurilor Europene şi al Finanţelor, senatorul de Buzău, Eugen Teodorovici, a vorbit despre prezența numelui său în dosarul în care deputații Mădălin Voicu și Nicolae Păun sunt urmăriți penal. Eugen Teodorovici a declarat că, în timpul mandatelor sale, a vorbit cu zeci de parlamentari și primari din toate partidele politice însă, așa cum au venit la el în birou, tot așa au și plecat cu toții. ”Nu cred că cineva își poate închipui că eu în trei ani de mandat să fi făcut și altceva decât ce spune legea. Nu am niciun fel de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.