O autoutilitară distrusă complet după ce șoferul a intrat în plin într-un TIR oprit pe marginea drumului

0
956

Impact nimicitor la ieșirea din Buzău către Ploiești. Șoferul unei autoutilitare care transporta paleți a ajuns la spital după ce din cauza neatenției și a vitezei neadaptate a observat prea târziu un tir oprit pe partea dreaptă a drumului pe care nu l-a mai putut evita. Șoferul autoutilitarei, un bărbat de 49 de ani din Botoșani, a intrat puternic în bena autovehiculului staționat  iar mașina pe care o conducea a fost distrusă în totalitate. Potrivit martorilor șoferul ar fi ieșit ca prin minune din cabina contorsionată și a fost preluat de o ambulanță care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Traficul la locul producerii accidentului s-a desfășurat alternativ pe o singură bandă de circulație vreme de mai bine de o oră iar cozile formate s-au întins pe kilometric întregi.

Șoferul tirului a povestit că  mașina sa s-a defectat și oprise pentru a identifica problema de cel mult cinci minute mașina fiind pusă pe avarii și având montat înaintea acesteia triunghiul reflectorizant când a auzit bubuitura și a văzut autoutilitara răsturnată.

Pentru degajarea șoselei polițiștii au apelat la ajutorul unui utilaj cu care au împins în afara părții carosabile resturile autoutilitarei iar pompierii au curățat șoseaua cu jet de apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.