Parcare Tribunal-4
O avocată din municipiul Buzău a transmis edilului Constantin Boșcodeală o scrisoare deschisă prin care îi cere acestuia lămuriri cu privire la locurile de parcare din fața Tribunalului Buzău care au fost concesionate instituției. Primăria a dat în folosință gratuită Tribunalului Buzău pe o perioadă de 5 ani 22 de locuri de parcare în fața instituției. Locurile de parcarea au fost alocate Tribunalului prin hotărârea Consiliului Local Municipal nr 144/2010, document care a expirat la data de 01-10-2015. Avocata Maria Ioniță, a publicat scrisoarea și pe contul de Facebook și așteaptă lămuriri despre modul cum cei care ar trebui să se ocupe de înfăptuirea justiției la Buzău aleg să ocupe abuziv un număr de locuri de parcare chiar în centrul orașului Buzău.

Iată mai jos scrisoarea avocatei Maria Ioniță adresată lui Constantin Boșcodeală:

„Scrisoare deschisă adresată
Primarului Municipiului Buzau,
doctor,inginer,
Boscodeala Constantin.
Buna ziua, domnule Primar!
Sunt un cetățean al Municipiului, plătitor de taxe si impozite,cu conștiinciozitate,nu ca alții favorizați, se pare de instituția pe care o conduceti,de multi ani.
In aceasta calitate va solicit sa dati explicații legate de menținerea panoului din fata Tribunalului Buzau in care se evidențiază rezervarea a 22 de locuri de parcare pentru aceasta instituție!
Prin adresa dv.nr.59/06 10 2015 mi-ati comunicat ca,hotararea Consiliului Local nr 144/2010, prin care ati dat in folosința gratuită Tribunalului acest teren din domeniul public al Municipiului ,a expirat la 01 10 2015 si nu a fost emisă o alta hotarâre cu aceleași privilegii!
Astept raspunsul dv.
Cu deosebita considerație,
av.Ionita Maria ”

Vezi aici hotărârea Consiliului Local Municipal care a expirat la începutul lunii octombrie

2 COMENTARII

  1. […] O avocată din municipiul Buzău a transmis edilului Constantin Boșcodeală o scrisoare deschisă prin care îi cere acestuia lămuriri cu privire la locurile de parcare din fața Tribunalului Buzău care au fost concesionate instituției. Primăria a dat în folosință gratuită Tribunalului Buzău pe o perioadă de 5 ani 22 de locuri de parcare în fața instituției. Locurile de parcarea au fost alocate Tribunalului prin hotărârea Consiliului Local Municipal nr 144/2010, document care a expirat la data de 01-10-2015. Avocata Maria Ioniță, a publicat scrisoarea și pe contul de Facebook și așteaptă lămuriri despre modul cum cei care ar trebui să Sursă știre […]

  2. […] O avocată din municipiul Buzău a transmis edilului Constantin Boșcodeală o scrisoare deschisă prin care îi cere acestuia lămuriri cu privire la locurile de parcare din fața Tribunalului Buzău care au fost concesionate instituției. Primăria a dat în folosință gratuită Tribunalului Buzău pe o perioadă de 5 ani 22 de locuri de parcare în fața instituției. Locurile de parcarea au fost alocate Tribunalului prin hotărârea Consiliului Local Municipal nr 144/2010, document care a expirat la data de 01-10-2015. Avocata Maria Ioniță, a publicat scrisoarea și pe contul de Facebook și așteaptă lămuriri despre modul cum cei care ar trebui să …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.