seismograf-2
Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter s-a produs luni dimineata, la ora locala 2,24, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului.

Potrivit specialiștilor, seismul a avut loc la o adancime de 118 kilometri iar localitatile cele mai apropiate de epicentru au fost Focsani (36 km), Marasesti (42 km), Covasna (45 km), Ramnicu Sarat (48 km) si Targu Secuiesc (54 km).
In acest an, cel mai important seism, cu magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter, a avut loc pe data de 29 martie in judetul Buzau.
Cea mai mare importanta miscare tectonica din Romania in ultimii ani a fost inregistrata in 2014, pe 22 noiembrie, cand s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter.

2 COMENTARII

  1. […] Potrivit specialiștilor, seismul a avut loc la o adancime de 118 kilometri iar localitatile cele mai apropiate de epicentru au fost Focsani (36 km), Marasesti (42 km), Covasna (45 km), Ramnicu Sarat (48 km) si Targu Secuiesc (54 km). In acest an, cel mai important seism, cu magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter, a avut loc pe data de 29 martie in judetul Buzau. Cea mai mare importanta miscare tectonica din Romania Sursă știre […]

  2. […] Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter s-a produs luni dimineata, la ora locala 2,24, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului. Potrivit specialiștilor, seismul a avut loc la o adancime de 118 kilometri iar localitatile cele mai apropiate de epicentru au fost Focsani (36 km), Marasesti (42 km), Covasna (45 km), Ramnicu Sarat (48 km) si Targu Secuiesc (54 km). In acest an, cel mai important seism, cu magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter, a avut loc pe data de 29 martie in judetul Buzau. Cea mai mare importanta miscare tectonica din Romania …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.