O delegație din China vizitează, sâmbătă, Buzăul. Vezi aici ce intenții au!

0

O delegație din provincia Hebei, din care au făcut parte lideri politici dar și ai administrației chineze, se află sâmbătă într-o vizită de lucru în județul Buzău.
Oaspeții au fost primiți de la sediul Consiliului Județean de o delegație condusă de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, din care au mai făcut parte prefectul Carmen Ichim, viceprimarul Ionuț Apostu, senatoarea Liliana Sbârnea, deputații Sebastian Lazăr, Dănuț Păle și Sorin Lazăr.
Neagu a purtat discuții despre o posibilă viitoare colaborare arătând că județul nostru este deschis investitorilor chinezi în mai multe domenii de activitate. La rândul lor oaspeții asiatici s-au arătat interesați de propunerea venită din partea conducerii județului și au avansat chiar ideea lansării unei platforme comune unde să se discute eventualele planuri de investiții pentru dezvoltarea economică a județului.
Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu le-a prezentat oaspeților un film despre frumusețile si potențialul turistic al județului Buzău și a mers împreună cu aceștia într-o vizită la Muzeul Județean.
După amiază reprezentanții administrației județene le-au pregătit oaspeților din China o vizită în județ la principalele obiective turistice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.