O familie din Glodeanu Sărat are nevoie de ajutorul semenilor după ce casa în care locuia a fost distrusă de un incendiu

0
3561

O familie cu patru copii din Glodeanu Sărat a rămas fără toată agoniseala de-o viața după ce locuința pe care o aveau a fost mistuită de un incendiu în urmă cu o săptămână. Focul care a cuprins casa în care locuiau cele 6 persoane, doi adulți de 40 și 42 de ani, două fete de 18 și 8 ani și doi băieți de 9 ani și respectiv 6 luni a distrus geamurile, ușile acoperișul casei dar și tot ceea ce aceștia aveau în interior inclusiv documente și acte de identitate.

Cazul a fost semnalat redacției de o cititoare care impresionată de drama familiei a decis să îi ajute și face apel la toți oamenii de bine care pot da o mână de ajutor pentru a-i ajuta pe cei 6 să o ia de la capăt.

„Haideți ca printr-un efort comun să facem o faptă bună și să-i ajutăm. Puțin pentru fiecare înseamnă enorm pentru acești oameni cărora nu le-a mai rămas decât speranța și dorința unui nou început. Familia compusă din: Clara Voicu (soție – 42 ani), Stan Marius Adrian (soț- 40ani), o fata de 14 ani, băiat de 9 ani, fată de 8 ani și un băiat de 6 luni. Am dori din tot sufletul ca oamenii de bine să ne ajute cu orice materiale de construcții, mobilier, aragaz, mașină de spălat care pot fi folosite dar utilizabile. Va mulțumim anticipat!”, a scris Nina Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.