O femeie amărâtă din localitatea Gherăseni a ajuns la spital, azi dimineaţă, cu arsuri pe corp, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost semnalat azi dimineaţă, aproape de ora 4.30, în localitatea Gherăseni, în gospodăria unei femei care locuia singură. Pompierii au intervenit cu două autospeciale însă şi aşa casa buzoiencei aproape că a fost mistuită în totalitate de flăcări. Şi mai grav este că femeia a suferit arsuri de gradele unu şi doi pe membre şi faţă, fiind necesară transportarea ei la spitalul din Smeeni. Cel mai probabil, focul a fost provocat de o lumânare uitată aprinsă peste noapte.
Tot azi-noapte, în jurul orei 2.00, pe strada Intrarea Iazului din Buzău, o maşină a fost cuprinsă de flăcări. Din primele informaţii, nu este exclus ca focul să fi fost pus intenţionat de către o persoană răuvoitoare, autoturismul Opel arzând în proporţie de 60 la sută.
În această dimineaţă, poliţiştii au mers din nou la faţa locului pentru a face cercetări amănunţite şi pentru a trage concluzia finală privind acest incendiu.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.