O nouă intrare în Spitalul Județean de Urgență Buzău se află în curs de amenajare

0
842

Spitalul Județean de Urgență Buzău se modernizează încet, dar sigur. Pe lângă programele de reabilitare și modernizare a blocului operator și extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe, la Spitalul JUudețean se desfășoară și alte lucrări care la final vor facilita intrarea pacienților dar și a aparținătorilor care vizitează bolnavii internați în cea mai mare unitate spitalicească din județ.
Conducerea unității sanitare a demarat lucrările pentru amenajarea unei noi intrări în spital. Noua intrare se va face direct din parcarea unității sanitare, pe partea cu policlinica spitalului și nu va mai fi nevoie ca pacienții sau cei care vin în vizită la aceștia să intre în curte ca să ajungă în spatele clădirii pe unde se poate intra acum în spital.
„Așa cum am spus, încercăm să schimbăm fața spitalului și încercăm să amenajam atât curtea cât si intrările în spital. Am început amenajarea pentru o nouă intrare pe o ușă care era prevăzută și cred că este calea de acces cea mai potrivită pentru aparținători și pacienți. Se va intra direct din stradă, nu va mai fi nevoie să se intre din curte sau din spate cum se intră acum. Vom face aleea pietonală, vom pune băncuțe și vom amenaja spațiul verde, astfel încât să fie așa cum ar trebui să fie o intrare în spital”, a precizat Claudiu Damian, managerul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
Lucrarea demarată la Spitalul Județean ar urma să fie finalizată în cel mult o lună și jumătate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.