Diana Ionita 2
O fetiță de 12 ani din Râmnicu Sărat a reușit să lase cu gura căscată, muți de uimire, pe jurații de la emisiunea Next Star, difuzată de Antena 1, emisiune destinată copiilor talentați, fie că vorbim de înclinații spre muzică, teatru, dans ori alte activități.
Doinița Ioniță a câștigat cea de-a opta ediție a emisiunii-concurs de talente, calificându-se în marea finală unde vor fi prezenți cei mai talentați dintre cei mai talentați.
Râmniceanca a reușit să smulgă ropote de aplauze și laude binemeritate din partea juriului după ce a interpretat o melodie în limba franceză, extrem de grea.
Deși are doar câteva luni de canto, Doinița a cântat impecabil, cu forță dar și cu emoție, ungând la suflet juriul dar și pe spectatori.

La final, Connect-R i-a spus râmnicencei: „Tu o să fii idolul fetiţei mele, iar eu o să-ţi fiu producător”, a spus Connect-R, în timp ce prezentatorul Dan Negru a replicat spundându-i artistului că va trebui să se înțeleagă cu el în calitate de ”impresar” al viitoarei vedete.

Doinița Ioniță a reușit să impresioneze și cu povestea de viață a familiei sale. Tatăl fetei este departe de ea, ducându-i dorul, întrucât muncește departe de țară, în Franța.
Așadar, în acest moment, Buzăul este reprezentat în marea finală a emisiunii-concurs Next Star de o râmniceancă de 12 ani, căreia îi urăm succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.