Zeci de tineri cu vârste între 10 și 18 ani s-au întrecut, sâmbătă , de Ziua Tineretului, în competiții de cros street-ball și șah organizate de Consiliul Județean în colaborare cu Inspectoratul Școlar.
Primele probe, cele de cros, au debutat dimineață la ora 10.00 când, în ciuda câtorva stropi de ploaie zeci de copii s-au așezat la linia de start și au alergat de-a lungul Bulevardului Nicolae Bălcescu pentru un loc pe podium răsplătit cu cupe, diplome, tricouri și bani.
A urmat apoi competiția de street-ball iar la orele amiezii la centrul comercial Galleria Mall a avut loc concursul de șah.
La final toți câștigătorii au fost premiați de Petre Emanoil Neagu, vicepreședintele Consiliului Județean cu cupe, diplome și premii în bani pe care copii îi vor putea ridica de la casieria Consiliului Județean.

„Vă felicit pe toți pentru efortul pe care l-ați depus astăzi, pentru fair-play-ul care a caracterizat întrecerile sportive și pentru că, de fapt, voi ați arătat unei întregi generații, generației de tineri de astăzi, cum se poate trăi sănătos și cum se poate petrece o zi alături de prieteni. Voi, tinerii, sunteți viitorul acestei țări. Sunteți ceea ce avem mai bun și speranța noastră, ca națiune, pentru dezvoltare. De aceea, trebuie să acordam o atenție sporită tinerei generații, educației și formării acesteia. Și când spun educație mă refer și la educație pentru o viață sănătoasă. Am vrut ca astăzi să dam un exemplu tuturor tinerilor și să îi încurajăm să facă sport, să trăiască sănătos și frumos„, a spus Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.