Tânăra studentă l-ar fi anunțat pe Constantin Nastasia că urmează să se despartă iar acesta, orbit de gelozie, nu s-a împăcat în nici un fel cu situația. El a sechestrat-o pe fata de 19 ani 7 ore, timp în care a bătut-o, a scos-o de mai multe ori în frig, după ce silit-o în prealabil să facă dușuri reci. Mai mult, odată ajunsă la spital, legiștii au constatat pe trupul fetei și semnele unor arsuri cu țigara.
Totul s-ar fi petrecut ziua în amiaza mare chiar în garsoniera închiriată de fată pentru a sta cu iubitul său dar se pare că nimeni nu a auzit nimic. După ce fetei i s-a făcut rău în urma torturii, bărbatul a dus-o la spital și nu a plecat de lângă ea nici un moment, astfel că fata nu a putut spune medicilor ce a pățit.
Până la urmă, adevătul a ieșit la iveală.
Pentru fapta sa, iubitul gelos Constantin Nastasia a fost acuzat de lipsire de libertate, lovire sau alte violente și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistrații Judecătoriei Brașov. Bărbatul a contestat decizia judecătorilor iar contestația urmează să fie judecată la Tribunalul Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.