Dan TULPAN si Viorel ION

Menţinerea în Liga a II-a. Acesta este obiectivul Gloriei Buzău, în ediţia de campionat care va debuta sâmbătă. Clasarea, însă, în primele şase locuri care înseamnă intrarea în play-off ar reprezenta pentru gruparea din Crîng, o mare realizare, conform celor declarate de antrenorul Viorel Ion în cadrul unei conferinţe de presă. ,,Vioară” consideră că echipa sa are potenţial iar obiectivul propus este unul realizabil dar pentru asta mizează atât pe sprijinul publicului cât şi al reprezentanţilor mass-media.
,,Ştim că avem o echipă capabilă să obţină rezultate bune dar fără bani nu se mai poate face performanţă. Am reuşit asta de două ori sacrificându-ne şi împrumutându-ne peste tot şi eu şi el(n.r.Tulpan) însă cunoaşteţi toţi situaţia clubului şi în general a fotbalului românesc. Trebuie să facem tot posibilul pentru a menţine Gloria în eşalonul secund. Asta nu înseamnă că, dacă jocul merge ca şi până acum în meciurile amicale şi suntem în faţă, ne vom da la o parte”, a adăugat Viorel Ion.
Tehnicianul buzoian a subliniat faptul că pe lângă Renţea şi Lungoci va mai renunţa şi la alţi jucători dar în schimb va fi adus fundaşul Airinei(23 ani), ultima dată la F.C.Păpăuţi.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.