Primul meci disputat de Stejarul Buzău în cadrul turneului play-off pentru promovarea în Superligă a coincis cu o victorie. Miercuri, pe stadionul din Parcul Tineretului, urmărită din tribună inclusiv de primarul Constantin Boşcodeală, echipa buzoiană a zdrobit Ştiinţa Petroşani, câştigând cu scorul de 46-13(24-10). Chiar dacă oaspeţii au fost cei care au punctat primii, jucătorii antrenaţi de Eduard Suciu au revenit imediat şi astfel situaţia din teren devenea una cât se poate de clară în ceea ce priveşte formaţia învingătoare. Numele acesteia, bineînţeles, Stejarul. Aşa cum se întâmplase şi în alte partide, mai rămânea de văzut doar diferenţa de scor. Eseurile gazdelor au fost reuşite de: Palcău(3), Dan, Niţu care şi-a trecut în cont şi trei transformări, Lupea, Dumitrache şi Suflea.
,,Ne aşteptam să câştigăm astăzi(n.r.miercuri) însă problema o punem în confruntarea cu cei de la Iaşi şi sperăm să facem o figură frumoasă atât la noi cât şi la ei. Revenind la meciul cu Ştiinţa Petroşani nu prea suntem mulţumiţi de jocul prestat cu toate că am legat câteva faze, domnul antrenor ne-a spus că au fost individuale şi nu colective, aşa cum îşi dorea”, a declarat jucătorul Codruţ Palcău.
În următorul meci programat în play-off, Stejarul Buzău va juca sâmbătă(ora 10.00) tot pe teren propriu cu principala contracandidată la promovare, Poli Iaşi.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.