UPDATE: Împotriva a 11 dintre suporteri ei a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, pe numele altor cinci, cu vârste cuprinse între 32 şi 21 de ani, toţi din Vaslui, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „sfidarea organelor judiciare” şi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

18 suporteri puși pe scandal, români, care mergeau în București la meciul România-Ungaria, au fost daţi jos din tren la Buzău şi sunt acum cercetaţi de oamenii legii. Potrivit Poliției, indivizii, de fel din județe din zona Moldovei, nu aveau bilete și au provocat scandal în trenul care se deplasa pe relația Iași-București. Se pare că scandalul a izbucnit în momentul în care controlorul le-a cerut suporterilor biletele de călătorie.
”Poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Buzău şi un poliţist local au intervenit pentru a coborî dintr-un tren inter regio ce se deplasa către Bucureşti 18 călători care fuseseră semnalaţi că nu aveau bilete şi că ar fi făcut scandal”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu.
Întrucât 4 dintre suporteri au devenit recalcitranţi la vederea oamenilor legii, la faţa locului au mai intervenit, în sprijin, poliţişti din cadrul IPJ Buzău şi jandarmi de la I.J.J.
Toate persoanele au fost conduse la sediul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău pentru efectuarea de verificări şi luarea măsurilor legale ce se impun.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.