Cezar PREDA

Democrat liberalii buzoieni se pregătesc de alegeri. La finele lunii septembrie urmează să se aleagă președintele organizației municipale urmând ca în luna octombrie să fi aleasă și conducerea organizației județene.
„Urmează ca pe 20 sau 27 septembrie să avem alegeri la municipiu iar până la jumătatea lunii octombrie să alegem și conducerea la județ. Apoi, la începutul anului trebuie să fixăm și noi pe cine aruncăm în lupta pentru Primăria Buzău, pentru Consiliul Județean, pentru că trebuie de pe acum să înceapă să se lupte”, a declarat președintele PDL Buzău, Cezar Preda.
În ceea ce privește candidații care se vor lupta pentru a prelua conducerea organizației municipale nu s-au început înscrierile iar președintele Cezar Preda declară că nu va impune pe nimeni și că membrii de partid trebuie să aleagă pe cine vor.
„Nu știu cine va fi. Să aleagă pe cine vor dar trebuie să fie un om cu curaj. Mie îmi place Ciprian Ene, este un tânăr de viitor dar depinde cât curaj are el pentru că îți trebuie curaj. Să dai în Boșcodeală și el să nu își pună cățeii pe tine îți trebuie sânge. Când l-a atacat în Consiliul Local, l-a luat prin învăluire, l-a chemat viitorul socru și i-a spus că pierde contractele cu primarul și să nu mai dea în el pentru că asta e urbea. Aici ori ai curaj, ori nu ai și de asta am zis cine vrea să se aleagă, să se aleagă”, a declarat liderul PDL Buzău Cezar Preda.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.