afis

Pentru a veni în sprijinul cititorilor noștri și mai bine zis pentru a salva o parte din timpul pe care îl au la dispoziție, „Observatorul Buzoian” cu sprijinul organizatorilor Zilelor Filmului Românesc, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale și Centrul Cultural Francofon a hotărât să vă faciliteze procurarea biletelor pentru cele 6 premiere ce vor rula vineri, sâmbătă și duminică la Buzău. Pentru fiecare din cele 6 filme ce vor rula în Sala Mare a Consiliului Județean, „Observatorul Buzoian” va oferi câte 5 invitații pentru câte 2 persoane acelor cititori care vor răspunde printr-un comentariu la „Întrebarea Zilei” legată de Zilele Filmului Românesc la Buzău care va fi postată în fiecare din primele trei zile ale săptămânii 15-21 aprilie, la finalul știrilor care vor prezenta scurte recenzii ale filmelor ce vor rula la Buzău în cele trei zile de festival.
Participanții la concurs trebuie să folosească o adresă de e-mail validă la postarea comentariului dar și să menționeze numărul de telefon la finalul răspunsului la „Întrebarea Zilei”. Atât adresa de e-mail cât și numărul de telefon nu vor fi publicate pe site iar scopul lor este doar pentru a vă putea comunica în timp util cum puteți intra în posesia invitațiilor la spectacole.
Așadar tot ce aveți de făcut este să ne urmăriți pe tot parcursul săptămânii viitoare de la birou, de acasă sau chiar de pe dispozitivele mobile și să răspundeți corect la întrebările adresate.
Vă dorim mult succes!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.