Steafan BANICA2

Observatorul Buzoian pune la bătaie 6 bilete la Concertul de Crăciun susținut la Buzău de Ștefan Bănică jr. Trei dintre cititorii căre vor răspunde corect printr-un comentariu la întrebarea concursului vor putea intra în posesia a cate doua bilete la concertul organizat în data de 23 decembrie la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.
Pentru a intra în concurs trebuie să ne precizați, într-un comentariu, care este prețul biletului și pentru ce vor fi folosiți banii proveniți din vânzarea acestora.
Desemnarea câștigătorilor se va face în urma tragerii la sorți a adreselor de email pe care le-ați introdus în câmpul solicitat pentru postarea comentariului.
Tragerea la sorți va avea loc vineri 21 decembrie iar câștigătorii vor fi anunțați printr-un email trimis pe adresa ce va intra în tragerea la sorți și care va conține și informații despre cum pot intra în posesia premiilor.

Observatorul Buzoian

17 COMENTARII

 1. Pretul unui bilet este de 30 ron, sumele de bani provenite din vanzarea biletelor vor fi folosite pentru modernizarea sectiei de pediatrie a Spitalului Judetean Buzau precum si pentru invatarea elevilor pentru protejarea sanatati si a mediului inconjurator.

 2. Pretul unui bilet este de 30 de lei; banii proveniti din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Buzau, dar si pentru a ajuta elevii din municipiu sa invete ce inseamna protejarea sanatatii si a mediului inconjurator!!

 3. Pretul biletului este de 30 de lei , iar banii stransi din vanzarea biletelor se vor folosi in scopul dotarii Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Buzau si pentru invatarea elevilor din municipiu despre protejarea sanatatii si a mediului inconjurator !!!

 4. Pretul unui bilet este de 30 de lei, iar banii proveniti din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Buzau si pentru invatarea elevilor din municipiu despre protejarea sanatatii si a mediului inconjurator.

 5. Pretul unui bilet este de 30 lei iar banii obtinuti din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Buzau si pentru organizarea unor cursuri cu privire la protejarea sanatatii si a mediului inconjurator (pt elevi).

 6. Pretul biletului este 30 lei, iar banii proveniti din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru dotarea sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Buzau su pentru si pentru invatarea elevilor din municipiu despre protejarea sanatatii si a mediului inconjurator.

 7. Pretul biletului este de 30 lei, iar banii proveniti din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Buzau si pentru invatarea elevilor din municipiu despre protejarea sanatatii si amediului inconjurator.

 8. Pretul biletului este de 30 lei, iar banii proveniti din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Buzau si pentru invatarea elevilor din municipiu despre protejarea sanatatii si a mediului inconjurator.

 9. Un bilet este 30 lei, iar banii proveniti din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru dotarea sectiei de pediatrie a Spitalului Judetean si pentru invatarea elevilor buzoieni despre protejarea mediului si a sanatatii.Foarte frumos.

 10. Pretul unui bilet este de 30 lei iar banii proveniti din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru dotarea/modernizarea sectiei de pediatrie a Spitalului Judetean si pentru invatarea elevilor din municipiu despre protejarea sanatatii si a mediului inconjurator.

 11. Pretul unui bilet va fi de 30 de lei iar banii proveniti din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru dotarea/modernizarea sectiei de pediatrie a Spitalului Judetean si pentru invatarea elevilor din municipiu despre protejarea sanatatii si a mediului inconjurator.

 12. Pretul unui bilet este de 30 de lei, iar banii vor fi folositi pentru dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Buzau si pentru invatarea elevilor despre protejarea mediului inconjurator.

 13. Pretul unui bilet este de 30 de lei. Banii v-or fi folositi pt dotarea sectie de pediatrie a spitalului judetean Buzau si pt invatarea elevilor despre protejarea mediului inconjurator.

 14. Pretul unui bilet este de 30 de lei, iar banii proveniti din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Buzau si pentru a-i ajuta pe elevii buzoieni sa studieze despre protejarea mediului inconjurator!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.