Stefan BANICA

Președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, și organizația nonguvernamentală Pro Green Terra invită buzoienii la un concert extraordinar de Crăciun cu Ștefan Banică jr. Fondurile care vor fi strânse în urma vânzării biletelor la concert vor fi folosite pentru dotarea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău și pentru învățarea elevilor din municipiu despre protejarea sănătății și a mediului înconjurator.
„Îmi face plăcere să invit buzoienii la acest concert, devenit emblematic pentru perioada Sărbătorilor de iarnă. Scopul acestui eveniment nu este numai acela de a ne bucura de concert, ci și acela de a strânge bani pentru copii„, a declarat Cristi Bîgiu.
Spectacolul va avea loc duminică, 23 decembrie, la Sala Sporturilor, iar prețul unui bilet va fi de 30 de lei. Acestea vor putea fi procurate, începând de marți, de la Sediul Teatrului George Ciprian din Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 44.
Cea mai mare parte a fondurilor obținute din vânzarea biletelor va fi donată Secției de Pediatrie a Spitalului Județean.
„Îmi doresc foarte mult să reușim să îmbunătățim condițiile din spital, iar prioritatea numărul unu o reprezintă Secția de Pediatrie. Din fericire, în urma evenimentului de duminică vom reuși să aducem un plus de calitate pentru pacienții Spitalului Județean„, a spus presedintele CJ, Cristi Bîgiu.
Restul banilor vor fi folosiți pentru organizarea unui curs de ecologie pentru elevii din municipiul Buzău.
„Împreună cu partenerii de la Pro Green Terra am gândit un curs pentru copii, prin care aceștia să învețe ce înseamnă să fii responsabil față de natură, ce înseamnă dezvoltare sustenabilă și ce putem face pentru mediul înconjurător. Cred că este datoria fiecăruia dintre noi, ca parinți și ca locuitori ai județului, să ne creștem copiii în spiritul protejării mediului„, a adăugat Cristi Bîgiu.
De altfel, atât biletele cât și afișele aferente acestui spectacol vor fi tipărite pe hârtie reciclată.
Pro Green Terra este o organizaţie nonguvernamentală română, nonprofit, neimplicată politic, neimplicată religios, fără scop patrimonial înfiinţată în ianuarie 2012 având ca scop principal protecţia mediului înconjurător.
Până în prezent, Pro Green Terra a realizat o serie de proiecte, care au vizat igienizarea unor zone din municipiul Buzău, reabilitarea unor parcuri și locuri de joacă, dar și informarea și sensibilizarea cetățenilor, astfel ca aceștia nu numai să păstreze mai bine spațiile verzi, dar și să se implice mai activ în acțiuni de tip ecologist.

3 COMENTARII

  1. Pretul unui bilet va fi de 30 de RON, iar fondurile care vor fi stranse in urma vanzarii biletelor la concert vor fi folosite pentru dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului judetean Buzau si pentru invatarea elevilor din municipiu despre protejarea sanatatii si a mediului inconjurator.

  2. Poate va ganditi si la deschiderea maternitatii de pe Victoriei! E o investitie absolut necesara buzoiencelor si e pacat de efortul facut pana acum. Cred ca vremea rafuielilor politice a trecut, asa ca, daca tot v-am votat d-le Bigiu, investiti si in Maternitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.