UPDATE: Pompierii au reușit să ajungă la cadavrul din căminul ce aparține RAM Buzău. Este vorba despre trupul neînsuflețit al unui bărbat. Cadavrul prezintă arsuri.
”Au apărut niște semnale că ceva nu e în regulă la circuitul de încălzire și apă caldă. Echipa operativă a început căutarea și depistarea neetanșeităților, când oamenii noștri au deschis capacul la acest cămin au văzut o persoană moartă, am anunțat dispeceratul și mai departe organele abilitate. Aceste cămine sunt încuiate, dar nu știm cum oamenii fără adăpost ajung aici. Unii ajung să-și facă și chei și se adăpostesc aici de frig, ceea ce probabil s-a întâmplat și acum. Probabil că a fumat, nu știu ce s-a întâmplat, a luat foc căminul și ne-a afectat și nouă conducta, apărând această neetanșeitate în urma căreia am descoperit cadavrul”, a declarat directorul Regiei Autonome Municipale, Ion Tacea.

Un am al străzii a fost găsit mort joi dimineață într-un canal de acces la rețeaua de termoficare a orașului. Omul a fost descoperit de un angajat al Regiei Autonome Municipale care venise să verifice cum stau lucrurile în căminul respectiv întrucât pe aparate apăreau pierderi de agent termic. Când a ajuns la locul la care trebuia să verifice situația, angajatul Regiei a observat un cadavru și a anunțat Poliția și pompierii.
Bărbatul a fost găsit fără viață în rețeaua de termoficare, la punctul termic 29 din zona Muzeului Județean unde, cel mai probabil, se adăpostea de frigul năprasnic.
Polițiștii spun că ar putea fi vorba despre o persoană fără adăpost, cauzele exacte ale morții nefiind cunoscute la acest moment. Nu se știe dacă omul a murit de frig, de boală ori în urma unei agresiuni sau a unei căzături, acest aspect urmând a se stabili în urma necropsiei.
La ora postării acestei știri, pompierii se chinuie să scoată cadavrul din canal. Cum spațiul de acces este extrem de strâmt, operațiunea decurge anevoios.
În zonă a fost trimis un utilaj care va sălta o placă de beton și numai după aceea va putea fi scos cadavrul care va fi dus la Serviciul de Medicină Legală.

2 COMENTARII

  1. […] Un am al străzii a fost găsit mort joi dimineață într-un canal de acces la rețeaua de termoficare a orașului. Omul a fost descoperit de un angajat al Regiei Autonome Municipale care venise să verifice cum stau lucrurile în căminul respectiv întrucât pe aparate apăreau pierderi de agent termic. Când a ajuns la locul la care trebuia să verifice situația, angajatul Regiei a observat un cadavru și a anunțat Poliția și pompierii. Bărbatul a fost găsit fără viață în rețeaua de termoficare, la punctul termic 29 din zona Muzeului Județean unde, cel mai probabil, se adăpostea de frigul năprasnic. Polițiștii spun Sursă știre […]

  2. […] UPDATE: Pompierii au reușit să ajungă la cadavrul din căminul ce aparține RAM Buzău. Este vorba despre trupul neînsuflețit al unui bărbat. Cadavrul prezintă arsuri. ”Au apărut niște semnale că ceva nu e în regulă la circuitul de încălzire și apă caldă. Echipa operativă a început căutarea și depistarea neetanșeităților, când oamenii noștri au deschis capacul la acest cămin au văzut o persoană moartă, am anunțat dispeceratul și mai departe organele abilitate. Aceste cămine sunt încuiate, dar nu știm cum oamenii fără adăpost ajung aici. Unii ajung să-și facă și chei și se adăpostesc aici de frig, ceea ce …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.