Conducerea Spitalului Județean Buzău caută firmă de la care să cumpere pijamale. Un anunt în acest sens a fost publicat pe site-ul unității spitalicești, de unde reiese că produsele vor fi achiziționate prin cumpărare directă, de la firma care vine cu prețul cel mai mic.
Spitalul Județean Buzău este interesat să cumpere 250 de cămăși de noapte, 150 de bucăți marimea L, 100 de bucăți XL, 250 de pijamale pentru adulți și 100 de pijamale pentru copii.
Produsele trebuie să fie confecționate din material textil tesut din BBC 1005 sau amestec de bumbac si alt material în care BBC-ul să aibă ponderea de cel puțin 65%., să fie rezistente la spălări repetate în regim de purtare intensive, cămășile de noapte pentru femei să fie cu anchior si închiderea cu șnur iar pijamalele să fie din două piese-pantalon si bluză care să se închidă cu nasturi de marime medie si să fie cu guler.
Sunt invitați să participe agenti economici care sunt autorizați să functioneze ca unitati protejate conform Legii 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.
Ofertele si documentele care însoțesc oferta împreună cu mostrele vor fi depuse în plic sigilat la registratura Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, str. Stadionului nr.7, Buzau pana la data limita de 01.03.2016,ora 11:00.
Va fi declarată câștigătoare oferta cu pretul cel mai scazut și care îndeplinește solicitările autorității contractante, se arată în comunicatul de pe site-ul Spitalului Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.