Ora_pamantului-24

Junior Chamber International Buzău organizează, sâmbătă, 23 martie, Earth Hour 2013, eveniment desfășurat în aceiași zi în mii de orașe din lume și care presupune stingerea pentru o oră a luminilor. La Buzău, luminile interioare și exterioare ale Palatului Comunal se vor opri între orele 20:30 și 21:30, iar buzoienii sunt așteptați în Piața Daciei pentru a forma din lumânări aprinse simbolul Earth Hour, cifra „60”.
Totodată JCI Buzău va organiza un concert de muzică acustică susținut de elevi ai Liceului de Artă „Margareta Sterian” pentru a încuraja tinerii talentați, va realiza logoul proiectului din lumânări.
Partenerii acestui eveniment sunt: Inspectoratul Școlar Județean Buzău, Liceul de artă „Margareta Sterian”, Generali, Unimec, Elcargid și Greentech. Buzoienii interesați de susținerea Earth Hour, sunt așteptați sâmbătă, 23 martie 2013, începând cu ora 20:00, în Piața Daciei pentru a marca Ora Pământului și a plasa Buzăul între cele peste 5000 de orașe din întreaga lume unde se marchează an de an Ora Pământului
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.