Enduro 2013

Organizarea în cele mai mici detalii a etapei de la Buzău a Campionatului Mondial de Enduro a întrat în linie dreaptă. Mai sunt doar 4 zile până la startul în prima probă a competiției iar organizatorii mondiali ai evenimentului au ajuns deja la Buzău. Promotorul Alain Blanchard împreună cu echipa sa sunt deja al Buzău și și-au instalat cartierul general în centrul orașului urmând ca miercuri de la ora 14.00 să susțină și o conferință de presă alături de organizatorii locali și oficialitățile județului.
Luni de la ora 18.00 la Buzău va fi organizată o caravană în care organizatorii vor promova prin cartierele orașului evenimentul ce debutează în acest sfârșit de săptămână la Buzău.
În zilele rămase până la starul primei probe, organizatorii vor verifica traseele pregătite la Buzău și vor evolua gradul de dificultate al acestora. În zilele ce urmează vor ajunge la Buzău și sportivii, cei care aleargă efectiv în cadrul celei de a V-a etape a Campionatului Mondial de Enduro iar pentru ei organizatorii de la Buzău au pregătit numeroase surprize. Una dintre ele este concursul Miss Enduro programat să se desfășoare, joi seara, la cortul Summer Pub din parcarea mall-ului Galleria.
Prima probă în cadrul competiției mondiale aflate pentru a doua oră la Buzău va avea loc vineri seară între orele 18.00-21.00 pe circuitul amenajat în spatele benzinăriei Agip aflată la ieșirea din Buzău către Râmnicu Sărat pe șoseaua europeană.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.