Candidatul PNL pentru primăria municipiului Buzău și președinte interimar al PNL solicită demisia prefectului George Sava după ce în mai multe localități din județ au fost distribuite materiale electorale cu candidații PSD. De asemenea Anghel solicită urgent un punct de vedere din partea Poliției Buzău unde spune că va depune plângere după ce a intrat în posesia flyerelor cu candidații PSD.
„Am observat ca PSD este răul absolut și țin să vă aduc la cunoștință acțiunile ilegale ale PSD care a început campania electorală încălcând flagrant și fără frică legea. Tot județul a fost împănat cu manifeste electorale încălcând legea. Solicitam pentru aceasta demisia prefectului pentru că este responsabil de respectarea legalității in județ lucru pe care nu l-a înțeles. Pe cei care au împrăștiat aceste materiale electorale nimeni nu i-a oprit, nimeni nu i-a întrebat și cerem pe această cale ca și IPJ Buzău sa emită urgent un punct de vedere privind aceste acțiuni de campanie”, a declarat președintele unic interimar al PNL Buzău, Ovidiu Anghel.
Un alt motiv pentru care șeful liberalilor buzoieni solicită demisia prefectului de Buzău este acela că mașini ale instituțiilor deconcentrate din subordinea prefecturii ar participa la acțiuni de campanie electorală.
„De asemenea avem informații cum că mașinile Consiliului Județean sunt folosite în scopuri electorale și chiar și unele mașini aparținând instituțiilor deconcentrate ale statului din subordinea Prefecturii fac campanie în județ ceea ce ne face ca, încă odată, să solicitam demisia prefectului”, a declarat președintele PNL, Ovidiu Anghel.
Președintele PNL Buzău, Ovidiu Anghel a prezentat într-o conferință de presă mai multe flyere în care erau prezentați candidații PSD cu o parte din programul electoral alături de sigla partidului. Anghel a declarat că va face plângere la poliție odată ce a intrat în posesia „manifestelor electorale.”

Contactat telefonic, prefectul județului de Buzău, George Sava a declarat că va verifica problemele semnalate de fruntașul liberal și va reveni cu precizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.