Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu răspunde printr-un comunicat de presă acuzațiilor de demarea a campaniei electorale lansate de președintele PNL Buzău, Ovidiu Anghel. Ciolacu este de părere că liberalii buzoieni sunt mai degrabă interesați de jocurile politice decât de problemele municipiului și ale județului iar acuzațiile formulate nu au nimic de a face cu realitatea..
„Ceea ce au afirmat nu are nicio legătură cu legislația electorală în vigoare, pe care le recomand să o citească mai cu atenție, pentru că e clar că nu o stăpânesc, principalele îndatoriri și atribuții în ceea ce privește campania și precampania electorală revenind Autorității Electorale Permanente. Menționez că PSD nu a încălcat nicio lege, acțiunile întreprinse de noi făcând parte dintr-o campanie de consultare cu privire la programul nostru electoral. Este cumva similar cu ceea ce fac și liberalii în alte localități”, se arată în comunicatul de presă remis de președintele PSD Marcel Ciolacu care exemplifică cu două imagini din Capitală acțiuni similare ale PNL în sectorul 1.

banner_pnl_bucuresti1

 

banner_pnl_bucuresti2

În continuare președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu consideră că liberalii buzoieni sunt un pic confuzi datorită scandalurilor prin care organizația județeană a trecut în ultima vreme însă spune că acesta nu este o scuză pentru atacuri nejustificate asupra PSD
„Cred că cei de la PNL sunt în continuare ancorați în trecut și extrem de confuzi după toate scandalurile recente. Este însă doar problema lor. Dar nu voi accepta ca, din dorința de a-și acoperi propriile greșeli, să facă acuzații nefondate la adresa noastră. PSD Buzău nu a încălcat și nu va încălca legislația electorală atât timp cât eu voi fi președintele acestei organizații”, se arată în încheierea comunicatului semnat de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.