Scandalul din PNL Buzău este departe de a se fi sfârșit. Copreședintele Dorin Bădulescu a mers luni, la Centru pentru a le transmite conducătorilor partidului punctul de vedere al Organizației Județene însă conducerea centrală nu a luat o decizie referitoare la acceptarea în partid a fostului lider al PSD Buzău , Ion Vasile și a deputatului Adrian Mocanu.
Surse politice vorbesc despre o desemnare la șefia Organizației Județene a lui Ovidiu Anghel care ar urma să fie și candidatul PNL pentru Primăria municipiului Buzău dar și despre o venire în partid a foștilor social-democrați Ion Vasile și Adrian Mocanu, pe alte posturi decât cele de conducere sperând astfel într-o calmare a liberalilor tradiționali care nu privesc cu ochi deloc buni noile achiziții.
Co-președintele Dorin Bădulescu spună însă că nici acest lucru nu este pe placul liberalilor tradiționali. Contactat de Observatorul Buzoian, Bădulescu a explicat că cooptarea în PNL a lui Ion Vasile și Adrian Mocanu, pe orice funcție ar veni, va determina plecare echipei aflată acum la vârful PNL.

„Nu s-a stabilit nimic. Acum se fac tot felul de speculații. Domnul Ovidiu Anghel a participat în sondajul PNL însă noi am desemnat candidatul cel mai bine plasat. Nu pot și nici nu ar fi coresct să vă dezvălui acum pe ce loc s-a clasat însă așteptăm decizia BPN. Nu doresc să ne ascundem după cuvinte. Am spus foarte clar că cooptarea în PNL a lui Ion Vasile și Adrian Mocanu va duce la plecarea actualei echipe. Nu contează că vin pe funcții de conducere sau ca simpli membri de partid, noi considerăm că venirea lor nu este oportună și dacă acest lucru se va produce atunci vom pleca noi pentru că nu avem sub nici o formă cum să colaborăm”, a declarat Dorin Bădulescu.

Conform lui Bădulescu o decizie în acest sens ar putea fi luată cel mai devreme miercuri în ședința Biroului Permanent Național. Ședința ar fi trebuit să aibă loc luni însă ea a fost amânată pentru jumătatea săptămânii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.