Viceprimarul Fănică Bârlă a devenit, de luni, viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Buzău, desemnat de aleșii municipali după terminarea mandatului lui Constantin Boșcodeală înainte de termen. Proaspătul înlocuitor de primar spune că nu își propune să facă nimic deosebit în scurtul mandat ci își dorește doar ca lucrurile să funcționeze normal.
„Este un mandat foarte scurt și nu îmi doresc sa fac ceva suplimentar față de ceea ce am făcut până astăzi. Sunt documente care trebuie semnate de ordonatorul de credit și va trebui să preiau acest rol. Altceva nu văd ce aș putea face. Trebuie să funcționeze foarte bine municipiul Buzău. Trebuie să funcționeze școlile, iluminatul public stradal, curățenia de primăvară în care suntem angrenați. Municipiul și Primăria trebuie să funcționeze în regim normal”, a declarat viceprimarul Fănică Bârlă.

Totodată, Bârlă a declarat că nu este deloc mulțumit cu funcția pe care a ajuns să o dețină, spunând că „este cea mai tristă creștere pe care a putut să o aibă în viața publică și că nu a dorit niciodată să ajungă primar.” De asemenea, Bârlă a dat asigurări ca își va continua activitatea în același birou de viceprimar și nu va prelua biroul lăsat liber de Constantin Boșcodeală.
Nu în ultimul rând, Fănică Bârlă a vorbit despre viitorul primar despre care a spus că va fi cu siguranță un social-democrat spunând însă că personal îl susține pe doctorul Victor Ioniță pentru nominalizarea la prima funcție din Palatul Comunal din partea PSD.
„Nu știu cine va fi viitorul primar, dar la Primăria Buzău va veni un pesedist. Domnul Toma este unul din candidații înscriși în cursă în interiorul partidului, mai sunt și alte înscrieri și dacă mă întrebați pe mine, eu personal, îl susțin pe domnul doctor Victor Ioniță. Având în vedere imaginea pe care o are, aproape de oameni și salvând foarte multe vieți, eu îl consider potrivit. ”, a declarat viceprimarul Fănică Bârlă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.