Nici nu a simțit bine gustul șefiei și riscă să-și ia adio de la funcție. Ovidiu Anghel ar putea pierde conducerea PNL Buzău dacă filiala nu va reuși să-și achite datoriile istorice pe care le are către Centru.  Liderii de la București ai partidului au înaintat și un termen până la care aceste dări pot fi achitate: două săptămâni. În caz contrar, șefii organizațiilor rău-platnice își pierd funcțiile de conducere.

Subiectul a fost abordat, luni, în ședința Biroului Politic Național al PNL, când mai multe organizaţii au fost nominalizate ca având încă datorii de plată, către centru, din cotizaţii.

Potrivit unor surse politice, 11 filiale PNL au în mod constant probleme cu plata cotizaţiilor. Printre acestea s-au aflat, de-a lungul timpului, organizaţiile din Olt, Giurgiu, Ialomiţa, Caraş-Severin, Bistriţa-Năsăud, Vaslui, Buzău, Constanţa, Argeş, Iaşi.

Dacă până în prezent sancţiunile pentru neplata cotizaţiilor la centru au vizat interdicţia de vot în Biroul Politic şi riscul ca reprezentanţii filialelor cu probleme să nu se regăsească pe liste la pentru Parlament, în toamnă, de data aceasta decizia conducerii partidului a mers şi mai departe. Astfel, potrivit unor surse liberale, dacă în două săptămâni liderii de filiale nu plătesc datoriile, aceştia riscă să fie schimbaţi de la conducerea organizaţiilor judeţene.

2 COMENTARII

  1. de unde sa dea paduchele asta de OVIDEL datoria din cotizatii catre PNL centru.doar daca il imprumata
    DORINEL(stie de ce),CEZARICA ca sa aiba alternativa daca nu se implementeaza in lista de deputati 2016 de la Dambovita,POPA MITREA (stie de ce), ATANASIU(stie de ce). dar sa-i aducem aminte lui OVIDEL ca pe langa cei 500 milioane pentru PNL centru mai are vreo 3 miliarde catre PRIMARIA BUZAU(chirie pentru spatii -aude dul primar TOMA).dar doamne am uitat salvarea PNL (PDL-BUZAU mai bine spus ) poate sa vina de la msonel-prefecturel-TOREL daca mai are din agoniseala de la GARA si PIATA-traiasca LIONEL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.