Aşteptat de mult timp în Crîng, atacantul Clement Pălimaru a debutat fulminant în tricoul Gloriei Buzău, fiind eroul meciului cu F.C.M. Dorohoi. Cu trei goluri marcate şi coautor la reuşita lui Răduca, jucătorul mai sus menţionat a dovedit că este omul de care echipa buzoiană avea mare nevoie. Chiar dacă şi-a trecut în cont o ,,triplă”, fiind artizanul victoriei categorice, scor 4-0, obţinută în confruntarea cu ,,lanterna roşie”, Pălimaru a declarat că el şi-a făcut doar datoria de atacant iar importante sunt cele trei puncte cucerite.
Reporter: Debut în forţă la Gloria Buzău. Ai fost eroul partidei, marcând de trei ori.
Clement Pălimaru: Este mult spus. Victoria aparţine echipei şi este bine că am obţinut-o, având în vedere rezultatele din ultimul timp. Băieţii s-au descătuşat şi mă bucur că am început cu dreptul la Gloria, reuşind ca prin golurile marcate să contribui la acest succes important.
Rep. Ce ai simţit în momentele în care ai înscris?
C.P. Bineînţeles că îmi place mereu când dau gol dar important este să câştige echipa la care joc. Nu contează că marchez şi de câte ori, deoarece asta este meseria mea.
Rep. Crezi că acum cei de la Iaşi regretă faptul că au renunţat la tine?
C.P. Nu mă interesează absolut nimic de Iaşi. Eu nu port ranchiună nimănui. Mi-am făcut treaba şi atât. Când am plecat de acolo, eu şi conducerea clubului ne-am înţeles de comun acord aşa că nu m-a dat nimeni afară, cum s-a scris în unele ziare.
Rep. Cum te-ai decis să vii la Gloria Buzău?
C.P. Am mai lucrat cu nea Vio şi oriunde am fost cu el am avut o colaborare foarte bună. Sper să mă înţeleg extraordinar şi acum. Sincer, dacă nu era dânsul, probabil că nu aş fi venit aici. A fost decizia mea şi sper ca totul să fie bine.
Rep. Ce îţi propui la echipa din Crîng?
C.P. Îmi doresc să ne clasăm cât mai sus ipentru a ajunge în play-off iar eu să ajut echipa. Adică să marchez cât mai multe goluri fiindcă ăsta este rolul unui atacant. Poate la meciurile următoare vor veni mai mulţi spectatori în tribunele stadionului, mai ales că publicul buzoian este un bun cunoscător şi iubitor al fotbalului.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.