Anul 2018 pune accentul pe virilitate și masculinitate în moda masculină, ținutele care creează un impact vizual ce denotă eleganță, stil și clasă, fiind ideale pentru bărbații care știu să se pună în valoare. Anul acesta, paltonul bărbătesc constituie un accesoriu vestimentar care poate fi introdus în numeroase outfit-uri, de la cele special concepute pentru întâlnirile de afaceri și până la ținutele casual, care să ofere un plus de eleganță pentru o întâlnire într-o locație care nu este atât de selectă. Paltonul este o emblemă, atât a bărbatului care lucrează într-un birou, cât și al celui care știe să-l pună în valoare cu o eșarfă într-o nuanță ușor contrastantă, fiindcă în sezonul 2017-2018, acest obiect vestimentar permite o mai mare libertate de alegere a modului de accesorizare.

Stilul și rafinamentul unui palton elegant sau lejeritatea unui palton casual?

Alegerea unui palton barbati (pe https://antoniogatti.ro/paltoane-barbati găsiți o vastă colecție de paltoane bărbătești cu personalitate) trebuie să pornească de la examinarea tipului de personalitate al celui care îl îmbracă. Tipul materialului din care este confecționat, designul, modelul și nuanța – alese potrivit, reușesc să valorifice sau, dimpotrivă, să micșoreze efectul transmis de ținută, în care paltonul trebuie să fie accesoriul simbol. Ținutele de afaceri trebuie să fie perfect accesorizate cu un palton cu două rânduri de nasturi (bărbații cu prestanță fizică pot opta pentru modelele cambrate și ușor mulate pe corp, nota de eleganță fiind dată de menținerea paltonului închis).

Bărbații care își doresc să beneficieze de un look rebel sau care optează pentru o ținută casual au nevoie de un palton cu un singur rând de nasturi. Un pantalon ușor cambrat, o pereche de jeans și un pulover cu o textură plăcută definitivează ținuta și reușește să păstreze accentul pe palton. Anul acesta, cașmirul și lâna naturală sunt materialele care se regăsesc în compoziția paltoanelor și care trebuie să fie prezente în topul preferințelor. Pentru bărbații care știu să se prețuiască, paltoanele confecționate din păr de vicună sau cămilă Alpaca sunt accesoriile vestimentare “must-have” în anul 2018.

Modelele agreate de către designerii vestimentari pentru acest an se axează pe tiparele în carouri, în care culorile alb și negru sunt o opțiune ideală, fiind la fel de solicitate precum variațiunile de gri. Anul 2018 vine și cu o provocare în ceea ce privește culorile, așa că un palton bărbătesc în culoarea vișinei putrede o să constituie un accesoriu care poate oferi un plus de valoare (dar și să fie un element de intrigă) ținutei tale. În trend rămâne și modelul clasic, confecționat din lână naturală de culoare neagră, dar și modelul supradimensionat, ales într-o variantă în carouri (alb-negru). Antonio Gatti îți oferă multiple opțiuni de paltoane bărbătești, care se pliază perfect în tendințele anului 2018 și care îți vor pune în evidență, într-un mod ideal, personalitatea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.