Șefii organizațiilor PMP din țară trebuie au primit directivă clară, de la liderul partidului Traian Băsescu, ca până pe 15 septembrie să centralizeze toate cererile membrilor care doresc să candideze la alegerile parlamentare din iarnă.

”Până pe 15 septembrie trebuie să avem la fiecare organizaţie lista cu cei care doresc să candideze. Nu a celor pe care îi aprobă organizaţia. Aveţi obligaţia toţi să cereţi membrilor informaţia dacă vor să candideze. Dacă vor să candideze trebuie o cerere de candidatură şi în spatele ei CV-ul. Să ştim cu  ce s-a ocupat fiecare dintre cei care doresc să candideze”, a declarat Băsescu, care a adăugat că după 15 septembrie vor fi centralizate toate solicitările la nivel naţional şi vor fi discutate în cadrul Consiliului Executiv Naţional.

Precizările de la București sunt clare, dar la Buzău e ceață în jurul filialei PMP.  E cert doar că organizația e condusă de Adrian Mocanu. Senatorul Constantin Popa spunea după anunțul fuziunii dintre PMP și UNPR că aceasta este soluția pentru ca partidul din care provine să meargă mai departe, după loviturile de imagine pricinuite de generalul Oprea, după care și-a schimbat radical poziția și a anunțat că nu va trece niciodată la PMP. Nu se știe, totodată, dacă o data cu retragerea lui Popică au mai decis și alți membri UNPR să facă un pas înapoi și să nu intre în PMP.

Cum deja se cer liste cu doritorii pentru parlamentare, e clar în acest moment că un nume va fi cel al deputatului Adrian Mocanu, care în mod cert își dorește încă un mandat în Parlamentul României.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.