Suntem pe finalul calificărilor la Europenele de anul viitor, iar Naționala noastră ne minte în continuare cu ceea ce joacă. De fapt, cu ceea ce nu prea joacă. Spania ne ajută și egalează în prelungiri, iar ai noștri se îneacă de proști, tot în prelungiri… Noi continuăm să fim patrioți și să sperăm în minuni, dar astea se întâmplă doar pe la Maglavit sau în curtea Mamei Omida. Vai, mama noastră! Revin, în programul pariorilor, competițiile interne ale Europei, iar de mâine ne reîntâlnim și cu cupele europene. Vom fi oare în stare să facem și noi profit? Continuăm cu bilete lungi și bani donați agențiilor de pariuri?

 

RECAPITULARE PROPUNERI ALE MECIURILOR DE IERI

Clinceni – Viitorul X2 și 2+ X
Clinceni – Viitorul peste 3,5 cornere în prima V
Clinceni – Viitorul gol în ambele reprize X
Chindia – FCSB GG3+ V
Chindia – FCSB sub 5,5 cornere în prima V
Chindia – FCSB oaspeții marchează 2-3 goluri V
Man. Utd – Liverpool X2 și 2+ V
Man. Utd – Liverpool gazdele nu marchează exact un gol X
Man. Utd – Liverpool X în oricare dintre reprize X
Sociedad – Betis GG în oricare dintre reprize V
Sociedad – Betis 1X și 2-4 V
Sociedad – Betis gol în ambele reprize V
Sassuolo – Inter 3-4 goluri X
Sassuolo – Inter oaspeții marchează 1-2 în prima X
Sassuolo – Inter NGG3+ X
Sampdoria – Roma GG3+ X
Sampdoria – Roma gazdele marchează 1-3 goluri X
Sampdoria – Roma 1X și 3-6 goluri X
Hoffenheim – Schalke X2 și 0-3 V
Hoffenheim – Schalke gazdele nu marchează exact un gol V
Hoffenheim – Schalke X în oricare dintre reprize V
Monaco – Rennes X2 și 2+ X
Monaco – Rennes oaspeții 1-2 goluri în prima V
Monaco – Rennes GG3+ V

 

Și acum câteva meciuri de azi din fotbalul european, înaintea etapelor de cupe europene din următoarele trei zile:

  1. POLI IAȘI – FC BOTOȘANI

Propuneri: “X2 și 0-3”- 1.57, “NGG3+”- 1,40 sau “0-1 în prima și 0-2 în a doua”- 1,42

  1. FC ARGEȘ – FARUL CONSTANȚA

Propuneri: “X în oricare dintre reprize”- 1.57, “GG sau 3+”- 1,49

  1. SHEFFIELD UTD – ARSENAL

Propuneri: “X2 și 2+”- 1.48, “X în oricare dintre reprize”- 1,59 sau “0-1 gol în prima”- 1,51

  1. BRESCIA – FIORENTINA

Propuneri: “X sau 3+”- 1.33, “X2 și 2+”- 1,53 sau “gazdele nu marchează exact un gol”- 1,48

Galeria foto de astăzi este una foarte spectaculoasă, ceea ce iese din mințile voastre atunci când jucați la pariuri, continuă să mă uimească zi de zi văzând biletele pe care le postați pe grupurile de profil! Primele, dar nu singurele, două bilete de azi vin de la Alin Ticu, cu bune și cu rele, ca la pariuri. Pe cel de 700 îl încasează după o revenire senzațională a Olandei, iar pe cel de 500 îl ratează tot în prelungiri când belgienii s-au găsit mai cu moț să marcheze și al 9-lea gol în poarta prăpădiților din San Marino. În rest niște combinații perfecte. Avem apoi biletul nr. 3, postat de Romulus Aurelian, și modul simplu în care și-a construit piramida câștigătoare, ceva în genul biletelor de pronosport de acum 30 de ani. Poza cu nr. 4 e un super-bilet al lui Tibor David, lung ca o zi de vară, dar verde ca ceapa de primăvară! 15 lei pariați, 3000 încasați, iar noi n-avem nimic altceva de comentat. Urmează o tripletă perfectă (nr. 5, 6 și 7) pusă pe tapet de Vali GG, omul fără Facebook, dar cu care mă consult și eu săptămânal pe “speciale”, iar investiția de 550 de lei o multiplică până dincolo de 4000. (Apoi un platou de fripturi și o bere rece, se știe!) Urmează acum trei bilete în două poze (8 și 9) ale subsemnatului, jucate duminică la prânz, toate pierdute la câte un singur eveniment. Ghinion, lipsă de inspirație, prea multe evenimente pe bilete, cauzele sunt multe și interpretabile. La poziția a zecea avem biletul de nota 10. Este al grupului “Green Tickets”, cu propuneri de la toți membrii săi, și făcut verde-verde, a doua oară într-o săptămână. Bravo lui Lucian Burdea și amicilor săi! Trecem la biletul nr. 11, postat de Valentin Hunter, un obișnuit deja al paginii noastre cu cotele sale de 10-13, iar încasările aproape bisăptămânale îl fac unul dintre cei mai constanți și profitabili jucători din peisaj. Ne întâlnim acum la foto nr. 12 cu Alin Dulău din Germania și vedem combinația perfectă pentru a transforma o monedă de 2 euro într-o hârtie verde  de 100. Gut gemacht! Biletele de la pozițiile 13 și 14 sunt ocupate de Claudiu Turculeț, cote 2 de toată frumusețea și încasate cu ajutor divin sau voodoo! Scorul de la Israel – Letonia a înghețat la pauză, iar georgienii au reușit să evite egalul din Gibraltar abia în ultimele minute ale jocului ce părea câștigat de la pauză cu acel 2-0 liniștitor. Am început cu Alin Ticu, încheiem tot cu el și biletul nr. 15. Conceput din ideile lui combinate cu ceva jucat și de mine, verde excepțional și noroc fantastic la faptul că site-ul UEFA.com a validat exact 10 cornere la meciul grecilor, deoarece arbitrul îl fluierase și pe al 11-lea, dar nu i-a mai lașat pe eleni să-l execute. Iar amicul nostru din Bolintin Vale a încasat prima de aproape 2600, dar și investiția a fost de toată lauda, 350 de lei!

Până marțea următoare, când ne pregătim de un material nou cu meciuri din cupele europene, rămâne cum am stabilit de 67 de episoade încoace: “Pe ei pe mama lor!”

 

Vali Mocanu    

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.