Parlamentarii buzoieni ai Partidului Național Liberal critică modul în care Guvernul Boc a alocat, recent, sume din fondul de rezervă pentru mai multe localități buzoiene. Liberalii sunt de părere că Executivul condus de Emil Boc împarte banii după bunul plac, favorizându-i întotdeauna pe primarii democrat liberali.
„Guvernul Boc îşi bate joc, din nou, de cetăţeni, împărţind fondurile publice după bunul plac şi exclusiv pe criterii politice. În judeţul Buzău, Guvernul a alocat 1.455.000 lei din care 945.000 lei pentru 22 de primării PDL, 315.000 pentru 2 primării PSD, 145.000 lei pentru 5 primării PNL, 50.000 lei pentru o primărie PNG. Adică, pentru edilii PDL s-au alocat 65% din fonduri, pentru cei PSD 22% din fonduri, pentru primarii liberali 10% și pentru singura localitate din judeţ cu primar PNG s-a distribuit 3% din suma totală”, se arată în comunicatul remis astăzi de PNL Buzău.
Liberalii susțin, totodată, că este inacceptabil ca din 87 de localităţi ale judeţului Buzău, să primească sprijin guvernamental 23 de localităţi din totalul de 25 câte au primari PDL, iar pe de altă parte, din totalul de 61 de primării cu edili USL ( 32 primării PNL şi 29 primării PSD ), doar 6 să beneficieze de fonduri.
În final, parlamentarii liberali sunt de părere că prin ultimele decizii ale Guvernului Boc, „PDL îşi închipuie că poate influenţa românii, buzoienii, la viitoarele alegeri, crezând că oamenii sunt atât de creduli încât să uite adevăratele realizări ale Guvernului Boc care sunt scăderea salariilor şi pensiilor, un şomaj îngrozitor, creşterea taxelor şi impozitelor, cociedieri masive în sectorul bugetar.”

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Uită domnule, uită! Nu vă bazaţi pe asta! Oamenii uită şi se vând, unii s-au arvunit deja. Aşteaptă doar momentul potrivit. Ia verificaţi!!
    Vede toată lumea ce incompetenţi ne conduc. Trebuie să vedem cine le va lua locul şi cu ce soluţii în sănătate, învăţământ, agricultură! Mai clar, mai de la om la om, mai peste tot!! De cuvântări…ne cam ajunge!

  2. xxx asta din poza uita citi gologani au dat ei, PNL ,cind erau la guvernare,.sute de miliarde varsate primarilor ,pentru a trece la ei pentru a si confetiona colegiile in care au cadidat.Cite zeci de miliarde au fost date de exemplu lui Corcodel ,primarul de nehoiu de are asta si acum bani sa dea duninica babutelor pe la biserici ,evident pentu voturi.Asa ca Ce tie nu ti place altuia nu i face.

    comentariu moderat
    Pe viitor vă rugăm sa pastrați un limbaj civilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.