Meci important în grupele Ligii Campionilor pentru HCM Constanța. Constănțenii își doresc să obțină la Buzău prima victorie din acest sezon al Ligii sperând încă la calificarea în faza superioară a competiției.
„Încă mai avem sanse de calificare în optimi și de aceea este un meci foarte important. Spuneam de la început că ne vom bate pentru locul 4. Azi este foarte important sa câștigăm acest meci și cred că putem face asta la Buzău. Cejle este o echipa tânără, noi suntem echipa mai experimentată, trebuie să demonstrăm asta pentru că jucăm acasă, în fața publicului buzoian. HCM continuă în această grupă cu șanse de calificare și sper să fie sala plină să ne sprijine spre prima victorie”, a declarat antrenorul formației constănțene, Zvonko Sundovski.

La rândul său, portarul Rudi Stănescu crede că, pentru formația sa competiția de abia acum începe iar meciul cu o dublă însemnătate, cea de-a 100-a partidă în Liga Campionilor ar trebui, neapărat, cinstit cu o victorie: „competiția pentru noi de abia acum începe, șansele pentru noi sunt 50-50, sper să ne iasă jocul și să obținem astăzi prima victorie. Este cel de-al 100-lea meci în cupe și mai mult decât o victorie nu știu ce ar putea cinsti mai bine o asemenea aniversare. Publicul buzoian este super ok și a fost alături de noi și când am pierdut, și când am câștigat și sperăm ca sala să fie plină și atmosfera foarte bună.”

Și cel de-al doilea portar, este optimist în ceea ce priveșt emeciul împotriva slovenilor. Mihai Popescu, proaspăt recuperat după niște probleme medicale își propune să pună umărul la victoria echipei sale dorind să încaseze mult mai puține goluri decât adversarii.
„O să fie un meci greu dar sper să învingem căci am facut un meci bun chiar și la Reșița unde eu nu am facut deplasarea din pricina unor probleme medicale însă acum sunt refăcut și sper să ajut echipa. Sigur că o să primim și goluri însă important este să primim mai puține decât adversarii noștri. Ne înteresează în primul rând victoria și nu contează prea mult dacă este o victorie la un gol sau la diferență mai mare de scor. Important este să terminăm meciul în avantaj”, a declarat Mihai Popescu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.