imagine de arhivă

UPDATE:Oamenii legii au stabilit identitatea victimei accidentului rutier. El are 54 de ani și locuiește în satul Lipia din comuna Merei.

Un bărbat a fost accidentat mortal, azi-noapte pe DN2 E85 la ieșirea din Buzău către Ploiești. Întrucât asupra victimei nu a fost găsit nici un act de identitate oamenii legii încearcă să stabilească cine era bărbatul care circula pe drumul european chiar înmizul nopții. Bărbatul avea aproximativ 40 de ani și în jurul orei 2 şi jumătate, s-a angajat în traversarea şoselei prin loc nepermis moment în care a fost lovit violent de o autoutilitară care se îndrepta dinspre Buzău spre Bucureşti. Soferul, un sucevean de 31 de ani, le-a declarat anchetatorilor, după tragedie, că nu a putut evita impactul deşi a încercat pînă în ultimul moment.Victima i-a apărut brusc în față și nu a mai pucat să frâneze.
Poliţiştii buzoieni au stabilit ulterior că vina pentru ce i s-a întîmplat aparţine persoanei decedate care a traversat prin loc nepermis, în plină noapte.
Trupul neînsufleţit al bărbatului care azi noapte a fost accidentat mortal la ieşirea din Buzău spre Ploieşti a fost depus la Morga Buzău. Poliţiştii speră ca odată cu trecerea orelor, rudele bărbatului să anunţe dispariţia sa. Anchetatorii nu au nici un alt indiciu, dincolo de vârsta aproximativă a victimei, circa 40 de ani.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.