Administratorul unui depozit de calculatoare şi componente de calculatoare din comuna Glodeanu Siliştea a sesizat, aseară oamenii legii în legătură cu dispariția din incinta firmei pe care o administrează a mai multor bunuri a căror valoare depășește 180 de milioane de lei vechi. Poliţiştii Secţiei 13 de poliţie rurală Smeeni, au stabilit din discuțiile cu persoană păgubită că din depozit lipsesc mai multe unităţi centrale, monitoare de calculator şi alte piese componente.
În urma cercetărilor, polițiștii au identificat vinovatul în persoana unui localnic de 44 de ani ce locuiește în vecinătatea depozitului respectiv și care, de la începutul anului a pătruns de mai multe ori în incinta firmei de unde a sustras vecin
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a fost identificat şi prins principalul suspect, un localnic în vârstă de 44 de ani, persoană care locuieşte în vecinătatea depozitului respectiv și care, de la începutul anului a pătruns de mai multe ori în incinta depozitului plecând cu 10 unităţi centrale, 8 monitoare, 33 de perechi de boxe, 8 tastaturi, 41 mouse-uri, 70 cabluri de alimentare, 12 adaptoare şi o imprimantă.
Toate bunurile sustrase au fost recuperate de poliţişti de la domiciliul victimei şi urmează a fi restituite firmei păgubite.
Pentru fapta sa bărbattul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat și a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.