Amatorii de patinaj din Buzău vor avea din acest week-end un nou loc de petrecere a timpului liber. Patinoarul Ice Magic, situat la ieșirea din Buzău către Ploiești, își va deschide porțile pentru sezonul 2012-2013 sâmbătă dimineață la ora 10.30. Evenimentul va fi marcat ca în fiecare an de o demonstrație de patinaj artistic și de un meci demonstrativ de hochei la care vor lua parte elevi de la școlile din Buzău și București și membrii clubului Ice Magic.
În acest an, patinoarul Ice Magic a pregătit o serie de surprize atît pentru cei mici cât și pentru cei mari. Pe lângă carnavalul devenit tradiție programat în a doua zi de Crăciun, în fiecare sâmbătă seară va fi un program dedicat adulților iar duminica dimineața programul va fi adaptat celor mai mici dintre patinatori care vor avea parte de diverse petreceri tematice.
Cea mai mare surpriză pentru buzoieni o constituie însă reducerea tarifelor față de anii trecuți. De luni până vineri accesul pe gheață se poate face contra sumei de 10 lei/serie iar sâmbăta și duminica accesul va costa 12 lei/serie. Totodată, în cursul săptămânii, școlarii și preșcolarii vor avea acces gratuit pe gheață în cadrul programului „Patinajul pentru toți tinerii-Porți Deschise” până la ora 16.00 în baza carnetului de elev sau a unei copii după certificatul de naștere și a actului de identitate al părintelui însoțitor.
Vezi aici programul seriilor și tarifele din sezonul 2012-2013!

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.