Administratorul firmei NanoNet, Denis Toader, a fost trimis în  judecată pentru tentativă de omor. Dosarul va fi judecat la Tribunalul Buzău.

Denis Toader este fratele consilierului municipal Florin Toader, implicat în vara anului trecut într-un scandal de proporții, el fiind acuzat de hărțuire sexuală de propriile angajate.

Administratorul NanoNet a fost reţinut pe 28 ianuarie de poliţişti, sub acuzaţia de tentativă de omor, iar a doua zi a fost plasat în arest la domiciliu. El a fost acuzat de muncitorii din echipa de intervenţie a furnizorului de electricitate că a dat intenţionat cu maşina peste un coleg de-al lor, după care l-a luat la bătaie. Toader a spus însă că a fost doar un accident şi i-a acuzat, la rândul său, pe angajaţii Electrica de furt de cablu. Muncitorul lovit a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

,,Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus, la data de 29.01.2016, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului T.D.D., pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Din cercetările efectuate şi probele administrate în cauză, a rezultat că inculpatul, administrator al firmei S.C. NANONET S.R.L., în ziua de 28.01.2016, în urma unor discuţii contradictorii cu reprezentanţi ai A.I.S.E. Buzău, privind demontarea cablurilor şi amplificatorilor societăţii sus-amintite, care erau montate pe stâlpii de electricitate, după ce iniţial a încercat să îi împiedice pe angajaţii ELECTRICA să ducă la bun sfârşit activitatea de demontare, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, deplasându-se pe raza comunei Gherăseni, judeţul Buzău, a lovit-o intenţionat pe persoana vătămată A.D. din spate. Ulterior, inculpatul a coborât de la volan, i-a aplicat persoanei vătămate un pumn în zona ochiului drept, după care a încercat să agreseze şi alte două persoane – martori în cauză, cerându-le imperativ să nu mai continue operaţiunea. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, a fost exa­minată de medicul legist, care a concluzionat că prezintă ­le­ziuni care necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul T.D.D. a fost reţinut pentru 24 de ore. Având în vedere că probatoriul administrat în cauză atestă intenţia inculpa­tului de a accidenta persoana vătămată, implicit de a-i suprima viaţa, fapta fiind încadrată ca tentativă de omor, cu impact în rândul comunităţii locale, Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a formulat pro­punerea de a se lua măsura arestării preventive faţă de autorul faptei, dosarul fiind înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Buzău”, au transmis ulterior procurorii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.