Patru ialomițeni cu vârste între 17 și 27 de ani au fost prinși de polițiștii din Pogoanele după ce au plasat o bancnotă falsă la un magazin din comuna Padina. Oamenii legii au intrat pe fir după ce o vânzătoare a reclamat că pentru marfa vândută a primit o bancnotă falsă de la patru tineri care au trecut prin comună cu un aututurism înmatriculat în București. Alertați, polițiștii din Pogoanele au pornit în căutarea celor patru ialomițeni și i-au descoperit la scurt timp pe o stradă din oraș.
Cei patru plecaseră de acasă cu intenția de a vinde pepeni dar și de a scăpa de banii falși pe care îi aveau asupra lor. În urma cercetărilor, oamenii legi au recuperat două bancnote folosite la cumpărături în două magazine din Padina și au stabilit, totodată, că cei patru ialomițeni mai plasaseră alte trei bancnote pe raza județului în care locuiau.
Cei patru tineri s-au ales cu dosare penale pentru înșelăciune și punerea în circulație a bancnotelor contrafăcute fiind reținuți pentru 24 de ore. Până acum, ei nu au dat detalii oamenilor legii nici de unde au banii falși și nici cine i-a confecționat, însă se pare că aveau asupra lor mai multe bancnote pe care le4-au aruncat în momentul în care i-au zărit pe polițiști.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.