Senatorul PDL, Viorel Constantinescu, nu s-a hotărât încă ce va face după terminarea mandatului de senator însă este decis să nu mai candideze pentru o funcție de parlamentar, dacă legislativul nu va ține seama de voința poporului privind reducerea numărului de parlamentari.
Senatorul democrat-liberal a declarat, astăzi, într-o conferință de presă că primul lucru care trebuie făcut de cei ce vor să fie parlamentari este să țină seama de dorința poporului și nu invers.
”Dacă nu se întamplă nimic cu modificarea numărului de parlamentari, să fie conform referendumului, atunci eu nu mai candidez. Trebuie să ținem seama de ce spune poporul. Indiferent că e rău sau bine, noi trebuie să ținem seama de voința poporului și nu invers”, a precizat senatorul Viorel Constantinescu.
Senatorul democrat-liberal a explicat că reducerea numărului de parlamentari este necesară și că ar fi posibilă dacă aleșii ar avea onoare: ”rezultatele referendumului trebuie transformate de Parlament în lege, iar acest lucru va trebui făcut dacă parlamentarii au onoare”.
Așadar, senatorul Viorel Constantinescu are toate șansele să nu mai ocupe o funcție publică, mai ales că a mărturisit că acest lucru nu îi face prea mare plăcere. Asta bineînțeles dacă alegătorii din colegiul în care a fost votat nu îl vor copleși cu scrisori în care să-i ceară să nu renunțe la o astfel de funcție….

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/08/Viorel-CONSTANTINESCU.mp3|titles=Viorel CONSTANTINESCU]

2 COMENTARII

  1. „primul lucru care trebuie făcut de parlamentari este să țină cont de voința poporului”, spune dumnealui.
    care popor? cinci milioane spun ceva, alte cinci spun altceva și vreo șase tac! Ei și ? Asta e democrație nu ? Asta e voința poporului , da?
    faci bine domnule că te retragi, nu am văzut de ce voință a poporului țineți cont dvs! altul la rând!!

  2. Onoare ? Uite cine vorbeşte de de onoare ! Un transfug care, Psd ist cu convingeri declarate de stînga, după ce a profitat ca vice preşedinte şi apoi chiar preşedinte al Consiliului Judeţean nu mai puţin de zece ani , a trecut fără probleme cu cei de la putere deveniţi, la ordinul lui Băsescu, de dreapta.
    Acum, probabil că şi-a aranjat întoarcerea în PSD şi are nevoie să se certe cu ai lui.. Vor urma şi alţii..!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.