Ambulanta Ramnic

Patru oameni au ajuns, marți seară, la spital cu răni și o sperietură groaznică după ce o ambulanta a fost lovită în plin pe o șosea din Râmnicu Sărat. În urma impactului, ambulanța a fost proiectată în gardul unei case distrugându-l și oprindu-se abia în pereții imobilului. Vinovat de producerea accidentului a fost șoferul autoturismului, un râmnicean de 48 de ani, care a pătruns într-o intersecție fără să se asigure și a intrat în plin în autospeciala care se mergea să preia un pacient.
Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Matei Basarab și Independenței din Râmnicu Sărat într-o zonă în care martorii povestesc că se petrec frecvent astfel de evenimente pentru că șoferii ignoră cu bună știința semnele de circulație.

Salvare Ramnic
„Aici se întâmplă frecvent astfel de accidente. Nu prea stă lumea la stop. Poate cu timpul cineva ia o hotărâre și pune ceva marcaje, buloane, să mai încetinească, să se mai reducă viteza poate niște indicatoare mai mari care să îi facă pe șoferi să oprească”, a declarat Bogdan Trufașu un râmnicean martor la evenimentul produs marți seară.
Accidentul petrecut marți seară ar fi putut avea urmări mult mai grave dacă salvarea circula cu viteză mai mare.
„ A fost ca un cutremur așa și când am ieșit toata lumea era in stradă, se văitau, țipau. Șoferul autoturismului a venit cu viteza și a împins ambulanța în perete de am zis că s-a dărâmat”, a declarat Ecaterina Zainea martoră a evenimentului
Șoferul ambulantei și asistentul medical care mergeau să preia un bolnav au fost răniți și au ajuns la Spitalul din Râmnicu Sărat pentru a primi îngrijiri. Tot acolo a ajuns și șoferul neatent în vârstă de 48 de ani dar și soția sa cu 6 ani mai tânără care au rămas internați cu traumatisme la șold și coloană.
„Au fost aduse 4 persoane din accidentul rutier, 2 persoane sunt din autosanitara: șoferul și asistentul care au suferit leziuni minore iar din autoturism 2 persoane șoferul și pasagerul au rămas internați cu traumatism de sold și traumatism de coloana”, a declarat medicul Andrei Căpățână de la Spitalul din Râmnicu Sărat “.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.