Certificat European

Seminarul Teologic Ortodox „Chesarie Episcopul” Buzău a fost recent recompensat cu Certificatul European de Calitate Etwinning (European Quality Label) devenind astfel prima școala teologică din Romania care primește această distincție.

Certificatul European de Calitate Etwinning reprezintă al doilea semn de recunoaștere a succesului acestui proiect european, după ce Biroul Național Etwinning l-a distins cu Certificatul Național de Calitate, în februarie 2013

Biroul Central de Asistență Etwinning din Bruxelles a acordat distincția sa proiectului Etwinning „Let’s Share Our Culture”, proiect de cercetare și colaborare a 17 scoli europene, desfășurat in perioada noiembrie 2012-februarie 2013, pe platforma educațională europeană etwinning.net.

Promovând valorile culturale, tradiționale și religioase ale poporului lor, profesorii și elevii implicați au avut acces la o reţea europeană şi la oportunităţi pentru dezvoltare educativă și profesională, la un cadru activ de învățare, precum și la instrumente pedagogice care integrează noile tehnologii în procesul didactic, ceea ce a condus la rezultatele excepționale ale proiectului.

De același succes s-au bucurat și membrii echipei de proiect de la Școala gimnazială nr. 11 din Buzău, sporind bucuria comunității școlare din urbea buzoiană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.