imagine de arhivă
Intervenţie extrem de dificilă în week-end a pompierilor buzoieni.
Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău s-au chinuit 4 ore pentru a scoate corpul unui bătrân dintr-o fârntână adâncă, de pe raza localităţii Valea Râmnicului. N-a fost chip să reuşească, drept pentru care a fost solicitat sprijinul unor alpinişti utilitari de la o societate comercială.
Pompierii au fost solicitaţi în week-end de poliţiştii din Valea Râmnicului, alertaţi la rândul lor de un localnic care li s-a plâns că tatăl său, de 81 de ani, a dispărut vineri de acasă. Bărbatul le-a povestit oamenilor legii că bătrînul a stat la masă cu familia, după care a plecat, fără să le spună. De atunci, nu a mai fost văzut. În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că pe luciul apei unei fântâni din apropierea casei în care locuia bătrânul se observă ceva articole vestimentare. Aşa şi-au dat seama că bărbatul este înecat în fântâna adâncă de 40 de metri.
După patru ore, presimţirile anchetatorilor şi rudelor bătrânului s-au adeverit. Corpul acestuia a fost scos la suprafaţă de alpiniştii utilitari. Poliţiştii exclud varianta unei crime, iau în calcul fie sinuciderea fie un accident.
Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.