Polițiștii rutieri buzoieni nu s-au putut odihni nici în acest week-end. Peste 260 de șoferi au fost depistați circulând pe șoselele județului cu viteze mai mari decât limitele impuse de lege. Dintre aceștia, 13 au rămas fără permis pe o perioadă de 90 de zile iar alți 256 au primit amenzi pentru că au apăsat prea tare pedala de accelerație.
Din cei 13 șoferi rămași fără permis, 9 și-au condus autoturismele în afara localității cu viteze cuprinse între 152 și și 169 de km/h iar alți 4 au fost depistați de radar conducând în interiorul localităților cu mai mult de 100 de km/. Nici vedetele nu au scăpat în acest week-end de vigilența rutieriștilor buzoieni. Dan Deneș, component al trupei Fly Project, a rămas fără permis după ce și-a condus autoturismul cu 152 km/h pe șoseaua europeană, în afara localității Racovițeni. La fel a pățit și șoferul personal al lui Vali Vijelie care a fost oprit  chiar în timp ce îl transporta pe manelist , în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind surprins de aparatul radar cu 154 km/h și asta chiar în timp ce traversa localitatea Limpeziș.
Cei doi vin să completeze palmaresul polițiștilor buzoieni care de-a lungul timpului au mai lăsat pietoni și alte nume celebre precum fostul arbitru, Ionică Serea, Luminiţa Anghel, Ioana ‎Băsescu, Pepe, Andreea Mantea, Marian Oprișan ori Daniel Iordăchioaie. ‎
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.