Cezar Preda si Raul Florescu

Partidul Democrat Liberal condamnă modul în care s-au mișcat autoritățile, pe perioada codului roșu de viscol și ninsori. Democrat liberalii consideră „inadmisibil” ceea ce se întâmplă în judeţ, la oraşe şi sate și solicită Consiliului Judeţean şi Consiliilor Locale din Buzău şi Rm. Sărat să facă publice contractele de deszăpezire până la finele acestei luni.
Vezi comunicatul de presă al democrat liberalilor buzoieni!

Cristi BIGIU
În replică, președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, le transmite democrat liberalilor buzoieni, mai ales celor care fac parte din deliberativul județean că documentele solicitate nu au un caracter secret și că au fost publicate atât pe site-ul Consiliului Județean cât și pe SEAP acolo unde au fost desemnați câștigătorii.
„Nu înțeleg de ce domnii de la PDL, mai ales cei care fac parte din Consiliul Județean, solicită aceste documente în presă când ele au fost publicate atât pe site-ul instituției cât și pe SEAP. Chiar și așa le transmit tuturor că, contractele de deszăpezire sunt publice și pot fi văzute de absolut oricine solicită acest lucru”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.