După ce astăzi, Partidul Social Democrat își desemnează candidații pentru alegerile parlamentare, mâine vine rândul democrat-liberalilor să stabilească cine îi va reprezenta în lupta electorală din acest sfârșit de an. Cei zece candidați, stiuți deja la nivelul conducerii PDL, vor primi, mâine, girul Biroului Permanent Județean al PDL urmând ca la începutul săptămânii viitoare ei să fie prezentanți publicului larg pentru ca lumea să-i cunoască până la momentul confruntării electorale.
„Pentru PDL lucrurile se încheie astăzi iar mâine avem Biroul Permanent Județean unde vom nominaliza toți candidații și la începutul săptămânii viitoare îi vom anunța. Analiza arată că am nominalizat pe aceste liste oameni fără pete, fără procese, de la oameni tineri care vor să se afirme până la oameni cu experiență, oameni care și-au făcut datoria în societatea românească. Fiecare candidat are personalitatea proprie, diferită și fiecare aduce un plus de valoare acestei echipe de candidați”, a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
Totodată, liderul PDL Buzău a ținut să reamintească faptul că va candida pentru încă un mandat de deputat pe colegiul 7, acolo unde a fost ales și că nu se teme de lupta cu candidatul desemnat de USL, oricare ar fi el.
„Eu voi candida pe colegiul 7 și orice candidat ar avea USL trebuie să demonstreze că este mai pregătit ca mine și va reprezenta Buzăul mai bine decât am făcut-o eu în ultimii patru ani. Eu mi-am făcut datoria și sunt pregătit să mai reprezint acest colegiu și în următorii patru ani”, a concluzionat liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.