Viorel CONSTANTINESCUVicepreședintele PMP Buzău, Viorel Constantinescu nu crede în revenirea lui Cezar Preda la conducerea PDL Buzău nici chiar după alegerile europarlamentare. Constantinescu, fost membru PDL Buzău crede că organizația va încăpea cât de curând pe mâna fostului deputat Valeriu Alecu și, în opinia sa, după alegerile europarlamentare PDL va fi înghițit de PMP.
„Nu cred că Cezar Preda va mai reveni la șefia PDL Buzău. După europarlamentare, când PMP va obține un scor mai bune decât PDL, mai mult ca sigur se va face fuziunea și PDL va fi înghițit de PDL iar domnul Preda nu mai are unde să vină șef”, a declarat vicepreședintele PMP Buzău, Viorel Constantinescu.
Totodată fruntașul PMP a menționat că nu a avut și nu are nimic de împărțit cu fostul său șef pe linie politică de la Buzău și că organizația PDL Buzău ar urma să încape pe mâna fostului deputat Valeriu Alecu.
„Eu nu am avut absolut nici o problemă cu Preda. Nu pot spune nici că am dialogat foarte mult pentru că, în principal dialoghezi cu oameni cu care ai aceleași preocupări. Acum am înțeles că postul de la frunte a organizației a fost dat unui fost coleg dar asta este altă poveste”, a declarant Viorel Constantinescu cu referire la fostul său coleg, deputatul Valeriu Alecu.

Informația a a fost infirmată însă de fostul deputat democrat-liberal care a negat că ar fi interes de preluarea conducerii organizației respective.
„ Dacă domnul Viorel Constantinescu a spus asta despre mine înseamnă că știe mai multe decât mine. În ceea ce mă privește nu pot să vă confirm acest lucru pentru că am avut nici un fel de discuții pe această temă. În momentul de față sunt simplu membru PDL asta dacă nu cumva am fost dat afară și nu știu. Nu am mai activat de un an de zile, am luat o pauză pe partea de politică dar nu intenționez să migrez spre alt partid politic”, a declarant pentru Observatorul Buzoian, fostul deputat Valeriu Alecu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.