Cezar PREDADeputatul Cezar Preda pare decis să nu mai revină în frunte a organizației pe care a condus-o în ultimii 14 ani. Democrat-liberalul a susținut, vineri, o primă conferință de presă în noul sediu al biroului parlamentar și a explicat că, la alegerile europarlamentare se va implica personal în tot municipiul Buzău pentru ca PDL să obțină un scor bun.
„Voi avea ca responsabilități din partea partidului colegiul meu dar cred ca e de datoria mea să mă implic pe tot municipiul pentru ca așa este corect. Nimeni nu mi-a impus nimic și am nici un Target dar voi face tot ceea ce pot eu ca PDL să obțină un scor bun”, a declarat deputatul PDL Cezar Preda.
Totodată, fostul lider al PDL, a mărturisit că nu are de gând să revină în fruntea organizației pe care a condus-o în ultimii ani și a invitat conducerea Centrală a PDL să găsească o soluție și să vină să facă performanță la Buzău.
„Acest parcurs al meu de acum înainte vine sa fixeze și mai bine hotărârea mea de a nu reveni niciodată la conducerea PDL Buzău. Am fost criticat de-a lungul timpului atât de adversarii politici, de presa cât si de oameni din partid că nu am obținut rezultatele pe care ar fi trebuit să le obțin aici. Eu invit pe toți potenții din politică și mai ales din PDL să vină să preia organizația asta și să o ducă pe culmile succesului”, a declarat deputatul Cezar Preda.
Nu în ultimul rând, deputatul buzoian l-a atacat voalat și pe candidatul PDL la Președinția României, buzoianul Cătălin Predoiu, care după o vizită la Buzău la scurt timp de la demisia lui Cezar Preda a declarat că nu se poate ocupa de organizația buzoiană a PDL și că cea mai viabilă soluție ar fi revenirea președintelui demisiona în fruntea PDL Buzău.
„ Așa cum îi cunosc pe colegii mei de la București ei sunt foarte viteji dar daca îi pui să facă ceva care să îi și recomande așteaptă să mă întorc eu așa că îi rog să ia o decizie și să vină să facă mari performanțe. Aceeași rugăminte o am și la cei din Biroul Permanent Județean pentru că mie îmi ajunge”, a conchis fostul șef al PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.