Constantin POPASenatorul UNPR Constantin Popa solicită grațierea fostului căpitan al Naționalei de fotbal a României, Gică Popescu, condamnat în dosarul transferurilor la o pedeapsă de 3 ani, o luna și 10 zile. În acest sens, buzoianul a inițiat deja o petiție on-line intitulată ”Grațiere pentru Gică Popescu” și invită toți românii care cred că fostul fotbalist nu trebuie să stea în spatele gratiilor să o semneze.
„Într-o țară în care realitatea ne demonstrează că Justiția, în multe situații, ignoră marea infracționalitate și alege „să facă dreptate la televizor”, drept palidă justificare la neintrarea în Spațiul Shengen, ajungem să terfelim până și simbolurile naționale. Este și cazul gloriei fotbalului românesc, Gică Popescu, căruia acum îi suntem datori, pentru toate bucuriile aduse de-a lungul carierei sale remarcabile, să-i demonstrăm solidaritate”, se arată într-un comunicat de presa remis reacției Observatorul Buzoian de senatorul Constantin Popa.
” Este un gest pe care îl fac din toată inima. Toți greșim la un moment dat. Important este să punem în balanță tot binele adus de acest om excepțional, de câte ori ne-a făcut mândri că suntem români. Există și alte variante prin care să plătească pentru greșeala sancționată de justiție, prejudiciul a fost recuperat și nu este drept să fie închis, în rând cu criminali și violatori. Fac un apel la toți românii să ni se alăture, să semneze petiția, astfel încât Gică Popescu să fie grațiat”, a declarat senatorul Constantin Popa.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.