Pensionari 5
Pensiile vor fi achitate înainte de Sărbătorile de iarnă, iar plata drepturilor băneşti care se achita prin intermediul caselor teritoriale de pensii se va face începând de luni, potrivit unui comunicat al Casei Naţionale de Pensii Publice.
Astfel, toate pensiile care se distribuie prin intermediul poştei vor fi achitate de luni până pe 24 decembrie, inclusiv. Pentru asta, termenele de virare a sumelor de plata către oficiile poştale au fost modificate.
Casă de Pensii precizează că, dacă beneficiarii nu vor fi găsiţi la domiciliu, li se va lasă un aviz, iar oamenii îşi vor putea ridică banii cuveniţi de la ghişeele subunităţilor poştale până pe 30 decembrie.

2 COMENTARII

  1. […] Pensiile vor fi achitate înainte de Sărbătorile de iarnă, iar plata drepturilor băneşti care se achita prin intermediul caselor teritoriale de pensii se va face începând de luni, potrivit unui comunicat al Casei Naţionale de Pensii Publice. Astfel, toate pensiile care se distribuie prin intermediul poştei vor fi achitate de luni până pe 24 decembrie, inclusiv. Pentru asta, termenele de virare a sumelor de plata către oficiile poştale au fost modificate. Casă de Pensii precizează că, dacă beneficiarii nu vor fi găsiţi la domiciliu, li se va lasă un aviz, iar oamenii îşi vor putea ridică banii cuveniţi de la ghişeele subunităţilor Sursă știre […]

  2. […] Pensiile vor fi achitate înainte de Sărbătorile de iarnă, iar plata drepturilor băneşti care se achita prin intermediul caselor teritoriale de pensii se va face începând de luni, potrivit unui comunicat al Casei Naţionale de Pensii Publice. Astfel, toate pensiile care se distribuie prin intermediul poştei vor fi achitate de luni până pe 24 decembrie, inclusiv. Pentru asta, termenele de virare a sumelor de plata către oficiile poştale au fost modificate. Casă de Pensii precizează că, dacă beneficiarii nu vor fi găsiţi la domiciliu, li se va lasă un aviz, iar oamenii îşi vor putea ridică banii cuveniţi de la ghişeele subunităţilor …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.