Ionel TOCIU-3
Șeful AJOFM Buzău, Ionel Tociu, s-a întors la serviciu la mai puțin de şase luni de la teribilul accident rutier de pe DN 2 E85, produs în timp ce se afla la volanul mașinii instituției alături de alți doi angajați.
Tociu, care nu este complet refăcut și medicii i-au mai recomandat încă 3 luni de concediu medical, a ales să revină la birou pentru că altfel, conform legislației în vigoare, ar fi trebuit să se pensioneze anticipat, dat fiind că absența din motive medicale de la locul de muncă ar fi depășit șase luni.
Reamintim, pe 24 martie 2014, șeful AJOFM Buzău Ionel Tociu aflat la volanul mașinii instituției în care se mai aflau doi angajați a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia un alt pasager din mașina condusă de Tociu a murit în timp ce șeful AJOF și o angajată au suferit răni grave. Tociu, însoțit de ceilalți doi angajați, mergea în acea zi către locuința sa din Râmnicu Sărat alegând să se urce la volanul mașinii de serviciu, dat fiind că șoferul care conducea de obicei era în concediu.
După ce a trecut de Crucea Comisoaiei, mașina în care se aflau cei trei angajați ai AJOFM a fost lovită de un autoturism intrat pe contrasens și după ce s-a rotit de mai multe ori pe șosea s-a înfipt sub un TIR ce se deplasa pe contrasens. În urma accidentului, angajatul de 61 de ani din mașina condusă de Tociu a decedat pe loc în timp ce o șefă de serviciu din instituție cât și directorul AJOFM au fost grav răniți.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.